Sådan undgår du at brænde ud

Foredrag med inspiration og tips til dig, der er medicinsstuderende, læge, sygeplejerske eller leder.

Lægens Stol tilbyder forskellige foredrag om, hvordan du undgår stress og at brænde ud.

Foredragene giver inspiration og tips til, hvordan du med små ændringer øger energien og overskuddet i en presset hverdag.

”Jeg vil hellere presse mig selv end at give patienterne længere ventetid”.

Sådan arbejder mange læger og sygeplejersker. Den faglige og ambitiøse drivkraft ligger dybt os.

Det ligger i vores DNA, at vi tager ansvar for patientens liv og helbred – og at de kommer først. Vi sætter os selv til sidst.

Det er en prisværdig holdning, men i længden er den opslidende.

Jeg har virkelig fået noget at tænke over, efter at have hørt Grethe Harbos foredrag. Måske kan jeg undgå at blive sygemeldt med stress …”.

Lene, tilhører til foredrag

 “Grethe er en eminent god taler, inddrager mange relevante cases og udsagn og dette med en fremragende humor som holder publikum aktiveret”

 

“Til Grethes foredrag gjorde hun brug af sine gode tegneegenskaber, hvilket fungerede rigtig godt til at fastholde nærværet og øge indlevelsesevnen”

 

“Det var super godt og interessant med de indlagte øvelser. Jeg kom fra hovedet ned i kroppen, og kom til at tænke nogle andre tanker end jeg plejer”

 

“Som medicinstuderende i slutningen af studiet er temaet højaktuelt og har gjort mig endnu mere bevidst om at øge fokus på at mærke og passe på mig selv i mit fremtidige lægeliv”

 

“Grethe var imponerende dygtig til hele tiden at henvise til evidens og litteratur samt spændende bøger på dette felt – det øger troværdigheden, giver tyngde og giver lyst til at fordybe sig mere i den verden”

Mette Rod Christensen

Medicinstuderende, Formand for SAMS, Århus Universitet

y

Gratis online foredrag

Vil du booke Grethe til et foredrag

Kontakt Grethe Harbo
tlf. +45 40 51 38 43
for at høre nærmere og/eller aftale tidspunkt for jeres foredrag.

Brænder du for dit job – eller brænder du ud

Der sker mange ændringer i sundhedssektoren, som du ikke selv er herre over – men i forhold til det du selv har indflydelse på – er dit eget valg vigtigt.

Grethe Harbo

Læge, coach, foredragsholder, Lægens Stol

Foredragene fra Lægens Stol lærer dig forskellen på at brænde for dit job og at brænde ud.

Lægens Stol tilbyder følgende foredrag :.

 

  • Fra opbrugt til overskud – som ansat i social og sundhedssektor”, 1 time, 15 minutter

 

  • Fra overlever til hel læge, sygeplejerske og SoSu assistent – så patienter ikke er et nummer i rækken”, 1 time, 15 minutter

 

Hent og print:
indbydelse til foredrag.

Bag om foredragene

Foredragsholderen er Grethe Harbo, tidligere overlæge og praktiserende speciallæge, uddannet coach samt foredragsholder og indehaver af Lægens Stol.

Hun fortæller ærligt om hvordan hun ændrede sit liv fra at være opbrugt til at få overskud, da hun selv stod på kanten af en stress-sygemelding i en meget presset hverdag som praktiserende speciallæge.

Grethe Harbo har mange års erfaring som underviser og foredragsholder inden for lægevidenskab og modtager gode reaktioner fra sine tilhørere.

Med humor og selvironi fortæller Grethe Harbo om sine oplevelser og udfordringer som læge og overlæge på offentlige sygehuse samt om opstarten af hendes speciallægeklinikker.

Undervejs fortæller hun også ærligt om, hvad der skete, da hun overhørte alle stresssignaler – på trods af sin uddannelse som læge – og først stoppede op da kroppen og hjernen sagde fra.

Grethes mål er at inspirere andre til at stoppe op i tide, og hun deler tips til, hvordan man med enkle tips undgår at brænde ud.

Grethe har helt tydeligt en stor erfaring som læge, både indenfor hospitals og praksisverden. Det er dejligt og inspirerende, at hun deler metoden til en mindre presset hverdag.

Kirsten

tilhører ved foredrag